Infosessie 2021

 
 

Net als iedereen kijken we hoopvol uit naar het nieuwe zomerseizoen 2021 maar ook al naar de winter 2021-2022.

We hebben de voorbije maanden intensief en zeer constructief met de gemeente Dilbeek samengewerkt, om het toekomstplan van SDI en de site uit te werken (lees het Masterplan).

 

De eerste resultaten zijn vanaf maandag 1 maart zichtbaar met de vervroegde start van het zomerseizoen 2021.

Hiervoor ging de bovenballon zaternamiddag 27 februari weg en kregen we 4 outdoor terreinen waarop kan getennist worden, met verlichting bovendien!

De -13 jarigen kunnen verder spelen in de benedenballon.

Vanaf 8 maart starten de werken voor de aanleg van 2 padelterreinen op terrein 1.

We willen jullie ook nog eens extra bedanken voor de steun die we van jullie ontvingen gedurende het afgelopen seizoen, waarbij er een grote impact is geweest op financieel en organisatorisch vlak voor de club, de tennisschool en onze Ace Bar. We willen daarom als club iets terug doen en de toekomst op een positieve manier aan te pakken en positief te blijven evolueren. Ter herinnering, in 2020 heeft corona een impact gehad van meer dan 60.000€ op de club en tot op heden hebben we geen zicht op mogelijke compensaties. Het is daarom belangrijk om het huidige kader en de toekomst van de club juist te schetsen...

Op zaterdag 27 februari hielden we hiervoor informatiesessie (gegeven via Webex) om een verdere toelichting te geven en op jullie vragen te antwoorden.

HIER kunnen jullie de presentatie downloaden die getoond werd.

Uiteraard (!) hoeft hier een woordje uitleg bij en werd deze infosessie helemaal opgenomen, zowel de uitleg van het bestuur als de antwoorden op alle vragen die gesteld werden door (niet-)leden in deze sessie.

Hier kan je de volledige infosessie afspelen (1u08) of je kan de MP4 HIER downloaden (66MB)