Competitie Winter 17-18 +10j

 
 

DE INSCHRIJVINGEN VOOR DE WINTERLESSEN ZIJN AFGESLOTEN DIT OM DE PLANNING TE KUNNEN MAKEN. INSCHRIJVEN KAN ENKEL NOG OP DE VRIJE PLAATSEN IN DE PLANNING. DIT KAN DOOR EEN MAILTJE TE STUREN NAAR INFO@TENNIS-SDI.BE

Tennis SDI organiseert tijdens het winterseizoen 2017 - 2018 een reeks competitietrainingen voor spelers ouder dan 10jaar.  Door ons ervaren en uitgebreid competitietrainerskorps kunnen wij voor elk niveau (regionaal, nationaal en internationaal) kwaliteitsvolle trainingen bieden.

De trainingen worden gegeven op Tennis SDI (itterbeek) of in TC De Montil (Essene). Bestaande competitiespelers kunnen hieronder vrij inschrijven. Spelers die onze competitiegroep wensen te vervoegen kunnen best eerst contact opnemen via info@tennis-sdi.be of 02/569.72.13. Wij organiseren dan een testmoment zodat we bij het maken van de planning een duidelijk idee hebben van het niveau.

De basistrainingsduur is 1.5u met 3 spelers en 1 trainer. Hier kan van afgeweken worden indien nodig (enkel bij positief advies door hoofdtrainers). Je kan voor meerdere trainingssessies inschrijven. Spelers die 3 trainingssessies per week volgen krijgen 10% korting op de totaalprijs.

Naast de tennistrainingen kan er ook conditietraining gevolgd worden. De goede conditie van een tennisspeler wordt steeds belangrijker omdat tennis ook steeds fysieker wordt. Het aanscherpen van de condtitie en coördinatie zorgt ook voor het aanscherpen van het tennisspel. In de conditietraining wordt er ook ruimte gemaakt voor tennisspecifieke oefeningen die soms in de tennistraining te weinig aan bod komen. Deze conditietrainingen worden georganiseerd in sessies van 1uur met een minimumaantal van 5 deelnemers.

Voor verdere vragen of info kan u steeds terecht via: info@tennis-sdi.be of 02/569.72.13.

 

KOSTPRIJS:

  • Winter (20 weken)
    • trainingssessie 1.5u met 3 spelers: 600 euro
    • Conditietraining 1u (min. 5 deelnemers): 200 euro
    • 3 sessies per seizoen: 10% korting

INSCHRIJVEN: